Followers

Saturday

HARI2 SINGGAH BLOG KAK WAN...

Assalamualaikum. 





....Mama tertarik dengan Entry kak wan dalam blog citarasawan untuk berkongsi mempromosikan blog masak memasak ni.., jadi apa salahnya mama ikut serta untuk mempromosikan blog mamasyipah nii..blog mama tak ada apa yang istemewanya...tapi mama minat sangat dengan dunia masakkan...
Syarat yang ditetapkan oleh kak wan ialah kita mesti tulis satu Entry tentang blog kak wan..

                          Mamasyipah mengenali blog kak wan ni dah lama dari blog ke blog juga. Mula2 mama singgah wow... banyaknya resipi yang best2 dan info2 yang amat berguna pada yang suka masak2 ni. Mama dah jatuh hati kat blog kak wan dan terus jadi pengikut kak wan sehingga kini dan selamanya. Kuih yang  mula2 mama buat ikut resipi kak wan boleh tengok disini.

 Kawan2 boleh juga link disini.  Sedap ... dah lama cari resipi ni, anak2 dan suami suka sangat dengan kuih nii... blog kak wan dah menjadi tempat rujukkan mama lebih2 lagi dah dekat nak puasa ni. Kenapa yer...ha arr mama ni salah seorang penggemar kuih talam, dalam blog kak wan banyak resipi kuih talam yang boleh kita ikuti, resipinya mudah dan senang kita ikuti.

Sesiapa yang tengok kuih muih dari blog kak wan pasti tergoda punya. Pada yang suka kuih Tradisional tu boleh la lawat blog kak wan disini Bukan kiuh muih jaa Macam2 ada di blog kak wan tu...Dah dekat nak raya nanti boleh cuba biskut dan kek pula..mama sangat teruja dengan aneka kek dari blog kak wan Cantik2 laa.


....... tunggu apa lagi jom sama2 pergi blog kak wan lagi pun kak wan tak lokek ilmu. Semua resipi dari blog kak wan untuk di kongsi bersama. Terima kasih kak wan..

                                               
                                             
Okboleh lulus ke karangan mama nii. Hihi.... Apa2 pun terima kasih banyak2 kak wan.
                                                                                                     

2 comments:

Citarasawan said...

terima kasih mamasyipah, nnti kakwan msukkan ye

mamasyipah said...

>> kak wan << terima kasih juga buat kakwan promote blog mama.apa2 hal boleh kongsi bersama..

Related Posts with Thumbnails